Slik fungerer det

Upfeed tilbyr en ny og spennende markedsplass hvor kjøp og salg av kvalitetsinnhold aldri har vært enklere.

Vi leverer kvalitetsinnhold til din mediekanal

Upfeed leverer artikler leserne dine vil elske. Vi har alliert oss med en rekke frilansskribenter landet rundt, som gjør at vi kan tilby artikler fra et bredt spekter av temaer og til høyeste kvalitet!
Upfeed - artikler

Artikler tilpasset lesernes behov

Vi tilbyr en rekke produkter og tjenester som tilpasses ditt behov. Det vil si at du tilbys artikler som er tilpasset dine lesere. Ta kontakt med oss idag for å raskt komme igang.
Connect

Da er du igang

Etter inngått avtale får du tilgang til markedsplassen vår der vi tilbyr artikler som har passert evalueringsprosessen.

Upfeed kontrollerer innhold som blir distribuert, med fokus på kvalitet. Evalueringen skjer ved bruk av maskin-læring og manuelle vurderinger.
Purchase

Kjøpsprosessen

Prisen på en artikkel samsvarer med resultatet av evalueringen. I starten av hver måned vil du motta en rapport på aktivitetene i forrige måned og en samlefaktura.

Upfeed legger et lite påslaget på prisen til artiklene vi leverer.

Dette gjør Upfeed for skribenter

Upfeed tilbyr en nyhetstjeneste som gir alle med interesse for å skrive muligheten til å tjene penger på selge innholdet sitt til etablerte nyhetskanaler og andre kommersielle nettsteder.
Økt salg

Flere potensielle kjøpere

Upfeed er laget med deg som frilanser eller blogger i tankene, og er et verktøy for å få artiklene dine frem til potensielle kjøpere enda raskere og enda enklere.
Smart

Skriv smart

Upfeed gir deg relevante tilbakemeldinger på hvordan innholdet ditt blir mottatt i markedet. For deg betyr det at du hele tiden er oppdatert på hva leserne liker, hvilke temaer de er ute etter, og hva de er opptatt av.
Media

Mediene står klare til å kjøpe innholdet ditt

Vi arbeider med å nå ut til alle typer medieselskaper, fra mindre nisjeblader og lokal aviser til store, etablerte forlag.
Godt innhold

Godt innhold selger

Jo høyere innhold ditt scorer i vårt system, desto større er muligheten for at innholdet ditt blir valgt av våre mediepartnere. Vi hjelper deg til å komme dit med tips og triks hele veien.
Fastnsecure

Få raskt og sikkert betalt

Du trenger kun å forhold deg til Upfeed, vi ordner alt! I starten av hver måned, vil du motta en rapport på aktiviteter i forrige måned som danner grunnlaget for en faktura til oss. Oppgjøret får du senest 10 dager etter at vi mottar faktura fra deg.
Freeservice

Registrer deg nå!

Du betaler ingen ting for å være registrert på Upfeed. Vi legger et lite påslag på artiklene vi videreselger til våre mediepartnere.